Varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov posvečamo veliko pozornosti.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo  varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in splošne uredbe o varovanju osebnih podatkov (GDRP).

Za potrebe poslovanja spletna trgovina https://knjigarna.jskd.si potrebuje naslednje podatke:

- ime in priimek

- naslov in kraj bivanja

- naslov elektronske pošte

- kontaktno telefonsko številko (za pomoč dostavni službi pri dostavi)

- ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletnem mestu https://knjigarna.jskd.si

Z registracijo v spletni trgovini soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, obveščanja o novostih) in ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in varstvom osebnih podatkov splošne uredbe GDPR.

Potrošnik lahko spreminja količino naročenih artiklov v košarici in nato nadaljuje na blagajno.

Potrošnik ima na "blagajni" še enkrat vpogled v naslovnika in naslov dostave, ki jo lahko na lastno odgovornost po potrebi spremeni. Pred oddajo naročila se mora potrošnik strinjati s pogoji poslovanja.